HTML

Ötvenes nő indul

2012.07.20. 23:35 Neige

Itt a fejemben már érlelődik egy ideje, hogy nekiveselkedem a blog írásnak. Miért? Mert szeretek írni. Mert már 7 éve ötvenes vagyok. Mert vannak ötleteim. Mert csak.

Párkapcsolat. Házasság. Egyedüllét. Üres fészek. Micsináljak? Tested edzése.,Öltözködés, hajászkodás. Felnőtt "gyerekek". Nyavalyák. Ettől megőrülök. Nő vagyok még? Csipetnyi lelkizés. Korunkbeli férfinép. Trükkök. Kreatívkodás. Ezeket a cimkéket fogom reményeim szerint megtölteni töltelékkel. Most azt hiszem, sikerülni fog. 

Talán nem az ötvenes korosztály a blogszféra célcsoportja,  talán az ötvenesek közül nincs is annyi rendszeresen neten lógó, mint a fiatalalabbak között, de akkor hiányt pótlok, mégha kicsit is.

Most úgy gondolom, rengeteg írnivalóm lesz, aztán majd lehet, hogy hopp, egyszer csak elfogy belőlem, elröppen a múzsa mást csókolgatni. Addig viszont hadd menjen!

Ez a preambulumom. 

Ötvenes nő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otvenesno.blog.hu/api/trackback/id/tr944668952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása